ponedjeljak, 16. lipnja 2014.

Jednostavan nail art tutorial

Ovaj tutorial posvećujem svim studenticama u predispitno i ispitno vrijeme jer ne zahtijeva puno vremena za izradu, a jako lijepo izgleda na noktima.

Prvi korak je nanošenje baznog laka. Sve o tome pročitajte ovdje.

Drugi korak je nanošenje laka u nude nijansi. Ja ću koristiti Maybelline Colorama lak u nijansi 93 kojeg možete vidjeti na slici ispod.


Nanesite jedan ili dva sloja laka te pritom pazite da ne zaprljate kožicu oko nokta.


Nakon što se lak osušio na jednom noktu nacrtajte crte proizvoljne duljine i oblika. Za crte ću koristiti lak Essence nail art multigiltter tip painter.


To bi trebalo izgledati otprilike ovako.


Ako vam se ovaj izgled noktiju sviđa možete stati ovdje, a ako ipak želite nešto dramatičnije dodajte još šljokica. Crte ste također mogli nacrtati tankim kistićem i običnim prozirnim lakom te onda naknadno dodate šljokice. 


Možete dodati šljokice u bilo kojoj boji, a ja sam odabrala zlatne. Ovakve šljokice možete relativno jeftino nabaviti preko ebaya.

Na slici ispod pogledajte završni izgled ovog nail arta. Na mjestu crta šljokice su gušće i ispupčenije nego na ostatku nokta te time postižemo reljefni izgled.


Sviđa li vam se ovaj nail art?
Hoćete li pokušati napraviti ovako nešto?

Ako želite recenziju o nekom od korištenih lakova ili šljokica napišite mi u komentarima kao i sve ostale prijedloge, odgovore i pitanja.

Pozdrav do idućeg puta,
Vaša Ferovka


2 komentara:

  1. Jako slatko i jednostavno. Mogla bih probati. Imam šljokica koje samo stoje, pa da ih iskoristim ( taman koliko traje pauza od učenja ) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa, šljokice su najzahvalnija stvar što se tiče ukrašavanja noktiju, uvijek se lijepo sjaje i slatke su u bilo kojoj kombinaciji :D

      Izbriši