četvrtak, 10. srpnja 2014.

Clump defy extensions false lash effect maskara

Većina vas se vjerojatno već susrela sa False lash effect maskarama od Max factora. Ja ću vam danas predstaviti Clump defy extensions false lash effect maskaru koja dolazi u ljubičastoj bočici od 13,1 ml.


Unaprijed se ispričavam zbog toga što nemam sliku četkice.

Prema riječima Max factora ova maskra bi trebala dati trepavicama ekstreman volumen i duljinu bez grudica, pa da ne duljim previše pogledajmo je li to zbilja tako.

Na slici lijevo su moje trepavice bez maskare, a na slici desno su trepavice s jednim slojem Clump defy extensions false lash effect maskare.


Već nakon prvog sloja maskare primjeti se velika razlika. Trepavice su puno duže, imaju volumena, crne su poput ugljena i nemaju grudica. Maskara je obavila svoj posao nakon samo jednog sloja, ali nećemo se zavaravati i reći da stanemo nakon prvog sloja. Ako netko stvarno stane, onda svaka čast, jer ja to ne mogu.

Na slici lijevo su trepavice s jednim slojem maskare, a na slici desno su trepavice s dva sloja maskare.


Nakon nanošenja još jednog sloja maskare duljina se nije znatno promijenila, ali je volumen veći i boja trepavica je intenzivnija nego prije. Nanošenje maskare u više slojeva uzrokuje minimalno sljepljivanje trepavica, ali nećemo valjda zbog toga stati na samo tri sloja.

Na slici lijevo su trepavice s dva sloja maskare, a na slici desno su trepavice s tri sloja maskare.


Gomilanje slojeva ove maskare na trepavicama poboljšava samo volumen trepavica, a duljina ostaje ista kao i nakon samo jednog sloja. Vrlo jednostavno se nanosi i nema grudica niti nakon trećeg sloja. Tko je hrabar neka proba staviti i četiri, meni su tri sloja sasvim dovoljna, no to je zaista proizvoljno. 
Clump defy extensions false lash effect maskara od mene dobiva ocjenu odličan 5 zato što radi ono za što je namijenjena, produžuje trepavice, daje im volumen i ne ostavlja grudice.

U nastavku pogledajte razliku između trepavica s maskarom i bez.


Pozdrav do idućeg puta,
Ferovka

Broj komentara: 8:

  1. wow, trepke su ti prirodno vec dugacke, bas si sretnica :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve gledam i razmišljam dokle bi ti trepavice došle da si dobila još duljine :)))) Uzela sam ovu maskaru jer je bila zajedno s onom starom verzijom na nekoj akciji u dm-u pa reko hajde da probam, sad me baš zanima kakav će biti efekt :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, mislim da ćeš biti zadovoljna jer je maskara čudo :)

      Izbriši
  3. imaš prirodno duge trepke, a s ovom maskarom su stvarno wow :)
    nisam ju isprobala još, no inače maskare iz false lash effect linije volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ova maskara mi je do sad najbolja od svih False lash effect maskara, iako ih nisam međusobno uspoređivala, nego na temelju sjećanja donosim zaključke :)

      Izbriši
  4. Znači o tome si mi pričala jučer, odlično ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da! Maskara je najbolja i moraš je isprobati. :)

      Izbriši