četvrtak, 8. siječnja 2015.

New in #1

Dragi čitatelji,
Ovo je prvi ovakav post ove godine, ali i prvi ovakav post na ovom blogu. Ako ste zainteresirani pogledati što sam nedavno kupila ili dobila, nastavite čitati.


Prvo vam želim predstaviti nove kistove u mojoj skromnoj kolekciji. 



Naručeni su preko ebaya 15. prosinca 2014. godine, i na odredište su stigli 8. siječnja 2015. Link je ovdje. Na prvi pogled sam oduševljena, međutim više detalja i recenziju ćete moći pročitati nakon barem tri korištenja.

Ove vlažne maramice već godinama koristim za skidanje šminke. Savršeno skidaju vodootpornu šminku i nakon što navečer skinem šminku s njima, ujutro nisam rakun. U pakiranju se nalazi 25 vlažnih maramica, a cijena je oko 13 kuna. Ove maramice su u stalnom Baleinom asortimanu, međutim tu i tamo se pojavi neka limitirana kolekcija, i moram vas upozoriti da ja nisam imala lijepih iskustava s tim maramicama. Nekako su uvijek bile suhe i nisu skidale šminku ni približno kao ove koje vidite na slici.



U DM-u je trenutno akcija u kojoj ako uzmete tri artikla označena akcijom, plaćate samo dva, a treći dobivate besplatno. Ja sam na toj akciji kupila tri nova labela. Labelo Lip Butter coconut i Lip Buter original sam pridružila svojoj kolekciji u kojoj imam raspberry rosevanilla & macadamia. Kao treće labelo sam uzela classic care, ali njega sam poklonila svom dečku koji u ovim hladnim danima se žali na ispucale usne i ne poduzima ništa u vezi toga. Poruka ove priče je proučite akciju 1+1=3 u DM-u.


Iduća dva proizvoda sam kupila po prvi put i recenzija Olea young gela za dubinsko čišćenje lica stiže uskoro. O Balea antibakterijskom gelu za ruke se nema šta previše pričati. Kupila sam ga za dezinficiranje ruku prije nanošenja šminke. Pošto većinu vremena imam duge nokte, ne stignem svaki put prije nanošenja šminke istrljati područje ispod noktiju s četkom, pa mi se antibakterijski gel čini kao dobra alternativa.


I za kraj je ostao Afrodita Aroma uljni odstranjivač laka za nokte. Njega sam prije nekoliko godina redovito koristila, a onda sam iz nepoznatog razloga prestala. Neki dan sam ga ugledala i nostalgija za njegovim mirisom je bila toliko jaka da sam se odlučila za kupnju.


U Kozmu je sniženje na Baby Lips, pa sam se počastila s ovim u plavoj nijansi. Iako je njegova namjena hidratacija, kod jako ispucalih usana neće pomoći. Međutim za svakodnevno korištenje na usnama koje su u dobrom stanju je savršen. 

Ruž koji vidite na slici sam dobila od prijateljice iz Njemačke. Radi se o  ružu p2 pure color lipstick u nijansi 160 Corso como. Odmah želim napomenuti da je ruž bez ikakvog mirisa ili okusa tako da nema straha da će vas boljeti glava od mirisa ili tako nešto. Nijansa je hladna crvena, koja na usnama pomalo vuče na smeđe. Ako želite vidjeti swatcheve na ruci ili usnama ovog ruža ili svih ruževa koje posjedujem, slobodno napišite u komentarima.

Zadnji proizvod u ovom New in postu je Max factor False lash effect full lashes, natural look crna maskara. 

Što ste vi kupovali zadnjih dana? Sviđaju li vam se stvari koje sam ja kupila? Sviđaju li vam se uopće ovakvi postovi? Bilo kakve kritike, pohvale, pitanja i želje ostavite u komentarima.

Pozdrav do idućeg čitanja.


  






Broj komentara: 7:

  1. Odličan new in! Baš me zanima kakav će ti biti ovaj Olea gel za čišćenje lica :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim crnu verziju kistića već sedam mjeseci. Super su za blendanje sjenila, nanošenje highlightera na vrhove jagodica i nosa, a sad što se tiče nanošenja korektora ili nečeg kremastog - nisu se baš iskazali. Ne linjaju se (za razliku od mačaka) :D i sve u svemu, sasvim su solidni ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je čuti da netko ima pozitivna iskustva s tim kistićima i da ih je vrijedilo čekati mjesec dana skoro. :D

      Izbriši
  3. Ja iščekujem iste kistiće sa ebaya. Radujem se tvojoj recenziji. :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovaj Olea gel za umivanje je stvarno čisto OK, baš me zanima tvoja recenzija :)

    OdgovoriIzbriši