subota, 28. siječnja 2017.

New in #5


Dobro došli u prvi New in post u 2017. godini. Iako sam odlučila da neću gomilati proizvode, nisam mogla odoljeti akcijama na koje sam naletjela zadnjih  dana. Što sam sve kupila pogledajte u nastavku.



Odnedavno sam stvorila opsesiju sheet maskama za lice. Otprilike svakog ponedjeljka kupim po jednu ili dvije, skupljam dojmove i spremam recenziju. Ovdje možete vidjeti Balea Aqua masku koju ću tek isprobati. Nisam mogla odoljeti Ebelin četkici za pranje lica, iako već posjedujem proizvod za tu namjenu i realno mi ne treba. Ali što je tu je.


Zima mi je i najljepše i najružnije godišnje doba istovremeno. Ružno je samo zato što koža mog lica poludi uslijed niskih temperatura, zateže me, svrbi, puca i teško joj koji proizvod može pomoći. Iz tog razloga kupila sam L'oreal Nutri Gold ulje za normalnu kožu, ne bi li preživjela i ovu zimu. Catrice Nude illusion tekući puder je jedan od onih proizvoda kupljen na akciji. Najbolje uloženih 17 kuna!


Lionesse makeup spužvicu kupila sam u Sarajevu i ne znam ništa o njoj osim da je proizvedena u Turskoj. Platila sam je 6 maraka, što je oko 24 kune. Essence kist za blendanje je ponovljena kupnja, ovo sad mi je treći. Nikad dosta kistova za blendanje.


Catrice Blush artist shading palete sam kupila na sniženju, svaku sam platila 16,90 kuna. Mislim da ću biti mirna jedno duže vrijeme što se tiče kupovine rumenila.


Biobaza Bee balzam za usne s đumbirom i medom sam kupila nakon pročitanih bezbroj pozitivnih recenzija i ostala sam jako razočarana. Ne znam je li u pitanju neka greška u proizvodu ili samnom nešto nije uredu, ali ovaj balzam u sebi ima grudice koje su toliko grube i naprave mi veću štetu nego korist na usnama. Essence longlasting lipliner u nijansi 05 Lovely frappuccino je ponovljena kupnja po ne znam koji put. Ovu olovku obožavam nositi preko cijelih usana, pa ju zato relativno brzo potrošim.


U svojoj kolekciji lakova za nokte imala sam jedan savršen Golden Rose crveni lak za nokte, nijansa 286. Kupila sam ga u Sarajevu prije dosta godina i potrošila do zadnje kapi. Zatim sam krenula u potragu za sličnom nijansom. Golden Rose u Zagrebu više nema u ponudi tu liniju lakova i nisam uspjela naći sličnu nijansu. Prvi lak koji mi se učinio kao prikladna zamjena je bio Catrice 18 Bloody Mary To Go i naravno da sam ga odmah kupila. Par tjedana kasnije, hodam Sarajevom i prolazim pokraj dućančića u kojem sam davno kupila Golden Rose lak. Uđem, čisto iz znatiželje, kad tamo Golden Rose lak u nijansi 286. Mojoj sreći je došao kraj kad sam skužila da imaju samo jedan, al' nema veze, ovo je sad lak za posebne prilike. 
Nicole parfem 178 je drugi Nicole parfem u mojoj kolekciji. Kupila sam ga jer sam bila zadovoljna s prvim, čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Kako vam se sviđaju moji noviteti i imate li iskustva s nekim od ovih proizvoda? Posebno me zanima imaju li i vaši Biobaza Bee balzami grudice u sebi.

Do idućeg čitanja,
Maja

Broj komentara: 9:

  1. Imam Biobazu vanilija&lavanda. Dobar je. Nema grudica. Moras malo jace pritisnuti na usne al ok je. Dobro njeguje.
    Jednu od Catrice paleta imam i ja. Ovu u sredini. Kupljena po 16,90
    Essence olovke obozavam.
    Zanima me kakva ti je spuzvica?
    I ja imam GR crveni lak u nijansi 24. Super je. Dugotrajan na noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to što moram jače pritisnuti da bi nanijela balzam, u kombinaciji s grudicama, me izluđuje. Kako ti se sviđa Catrice paleta? Ja mislim da ću ih iskoristiti do kraja. Spužvica mi je odlična, mekana je toliko da ostaju otisci u njoj, ali se brzo vrati u normalu. Pod vodom naraste i postane još mekša, lijepo blenda puder i kremasta rumenila. Nisam planirala pisati recenziju jer ne znam može li se kupiti ovdje kod nas. Provela sam dosta vremena tražeći je po internetu, ali bezuspješno. I zaboravila sam reći ono najbitnije, lako se pere. Golden Rose lakovi su jedni od dugotrajnijih lakova, a najdraži su mi bili u ovim starim bočicama, kakve kod nas više ne viđam. Lakovi iz novijih linija mi se ne sviđaju zbog široke četkice koja je šira od mog malog prsta i prstenjaka, pa mi je lakiranje takvim četkicama noćna mora.

      Izbriši
    2. Paleta rumenila nije losa al nije ni jako pigmentirana pa je koristim na dnevnoj bazi.

      Izbriši
    3. Slažem se da palete nisu jako pigmentirane, no meni baš zbog toga odgovaraju za svaki dan :)

      Izbriši
  2. Ja se mislim oko Loreal ulja za lice, čini mi se super :D Pa očekujem skoru kupnju. Super proizvodi u svakom slučaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je trenutno u DM-u akcija -30% na L'orealove proizvode u zamjenu za bodove s kartice, pa možda ne bi bilo loše pogledati :)
      Za normalnu kožu je ulje odlično, a za izrazito suhu kožu je dobro. Ne mogu reći da su suhi dijelovi nestali, ali je stanje kože puno bolje.

      Izbriši
  3. I moj Bee balm ima grudice u sebi, ali meni to nije nedostatak, prezadovoljna sam s njegom i hidratacijom. Na mojim usnama se te grudice nekako otope. Nakon što sam mjesecima tražila Catrice artist paleticu rumenila i nigdje je nisam uspjela naći, slučajno naletim na nju na akciji. Mojoj sreći nije bilo kraja, volim što nije jako pigmentirana jer mi je savršena za dnevni make up to go.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi su zadovoljni s Bee balzamom, a meni ne odgovara :(
      To je baš velika sreća kad se naleti na dugo željeni proizvod i još na akciji.
      Eh da je takav svaki dan :D

      Izbriši
    2. Bas mi je zao sto ti ne odgovara Bee balm :( Mozda je samo stvar formulacije tog od meda i dumbira, ja sam samo njega isprobala, ostale nisam.
      Sva sreca pa Bipa spasava stvar sa 30 %. Milijun puta sam poletila nesto kupiti i jedva bi se uspjela skulirati i sacekati akciju i 30%. Nezamjenjiv je osjecaj zadovoljstva kupiti nesto jeftinije ili kupiti vise stvarcica umjesto jedne.

      Izbriši